Donuts au chocolat

Donuts au chocolat

3.9 49 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
8 portions

Składniki

  • 90 g de lait entier
  • 9 g de levure boulangère sèche
  • 280 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 80 g de sirop d'agave
  • 5 g de sel
  • 1 œuf
  • 55 g d'huile de coco hydrogénée
  • 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 90 g de chocolat noir coupé en morceaux
  • 30 g de beurre doux coupé en cube
  • 2 c. à café d'eau

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 292 kcal / 1221 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...