
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g de lait entier
- 9 g de levure boulangère sèche
- 280 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 80 g de sirop d'agave
- 5 g de sel
- 1 œuf
- 55 g d'huile de coco hydrogénée
- 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 90 g de chocolat noir coupé en morceaux
- 30 g de beurre doux coupé en cube
- 2 c. à café d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 292 kcal / 1221 kJ
- Białko
- 5 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Węglowodany
- 38 g