Urządzenia i Akcesoria
Miso Marinade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
280 g
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
mirin50 g
-
rice wine vinegar50 g
-
honey50 g
-
light brown sugar10 g
-
white miso paste100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 280 g
Sód
3738.1 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
2029.2 kJ /
485 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
84.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Lamb Meatballs, Minty Pea Houmous and Flatbreads
1 godz. 15 min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35 min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 min
Sous-vide Miso Aubergine
2 godz. 50 min
Asian Chopped Salad
20 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Som tum (Thai green papaya salad)
20 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min