Urządzenia i Akcesoria
Miso Marinade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
280 g
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
mirin50 g
-
rice wine vinegar50 g
-
honey50 g
-
light brown sugar10 g
-
white miso paste100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 280 g
Sód
3738.1 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
2029.2 kJ /
485 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
84.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soba Noodle and Salmon Bowl
30 min
Miso Carbonara Udon
25 min
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1 godz.
Maple Miso Vinaigrette
5 min
Baba Ganoush
1 godz.
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 godz.
Basil Pesto
10 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Asian Vinaigrette
5 min
Thai Fishcakes
1 godz. 10 min
Kimchi
51 godz.
Korean Ramen with Tofu
50 min