Urządzenia i Akcesoria
Prawn and Sweet Potato Fritters
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Dipping Sauce
-
garlic cloves2
-
fresh chilli cut in pieces (1 cm)1
-
caster sugar30 g
-
fish sauce30 g
-
water90 g
-
white wine vinegar10 g
Pickled Carrots
-
white wine vinegar30 g
-
caster sugar20 g
-
water30 g
-
carrots thinly sliced (approx. 2 mm)200 g
Fritters
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined700 g
-
sweet potatoes cut in sticks (approx. 5 cm x 5 mm)700 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt1 tsp
-
sparkling mineral water200 g
-
rice flour100 g
-
cornflour50 g
-
ground turmeric½ tsp
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
vegetable oil, for fryingsunflower oil250 g
-
fresh mint leaves20 g
-
lettuce leaves300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1625.8 mg
Białko
23.5 g
Kalorie
2141.8 kJ /
511.9 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
58.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 godz. 20 min
Chicken Mushroom Fajitas (TM5)
1 godz.
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2 godz. 15 min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 min
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40 min
Basmati Rice
35 min
Crab Salad on English Muffins
2 godz. 45 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Green Curry Chicken
55 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min