Urządzenia i Akcesoria
Ravioli Broth with Beef
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
300 g chicken breast fillet, sliced (approx. 2 mm)beef fillet steak sliced (approx. 2 mm)300 g
-
red onions sliced (1 cm)120 g
-
garlic cloves finely sliced2
-
olive oil30 g
-
water800 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 tsp
-
fresh cheese-filled ravioli500 - 600 g
-
fresh parsley chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
612.7 mg
Białko
33.9 g
Kalorie
2775.1 kJ /
663.3 kcal
Tłuszcz
28.1 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
67.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti alla Puttanesca
35 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1 godz. 20 min
Japanese Ramen
1 godz. 40 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 min
Sous-vide Sausage Ragù
2 godz. 25 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Spiced Lamb Roast
29 godz. 50 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min