Urządzenia i Akcesoria
Ravioli Broth with Beef
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
300 g chicken breast fillet, sliced (approx. 2 mm)beef fillet steak sliced (approx. 2 mm)300 g
-
red onions sliced (1 cm)120 g
-
garlic cloves finely sliced2
-
olive oil30 g
-
water800 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 tsp
-
fresh cheese-filled ravioli500 - 600 g
-
fresh parsley chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
612.7 mg
Białko
33.9 g
Kalorie
2775.1 kJ /
663.3 kcal
Tłuszcz
28.1 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
67.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Brak ocen
Browned Pork Rice
1 godz.
Chicken adobo
30 min
Beef Stew in Bread Bowls
6 godz. 30 min
Caribbean Wraps
50 min
Potato and Pork Rib Racks
1 godz. 30 min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 godz. 30 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min