Urządzenia i Akcesoria
Ravioli Broth with Beef
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
300 g chicken breast fillet, sliced (approx. 2 mm)beef fillet steak sliced (approx. 2 mm)300 g
-
red onions sliced (1 cm)120 g
-
garlic cloves finely sliced2
-
olive oil30 g
-
water800 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 tsp
-
fresh cheese-filled ravioli500 - 600 g
-
fresh parsley chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
612.7 mg
Białko
33.9 g
Kalorie
2775.1 kJ /
663.3 kcal
Tłuszcz
28.1 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
67.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 Std.
Egg and Onion
25 Min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 Std.
Chinese-style beef stew
3 Std. 30 Min
Chicken and Mushroom Rice
55 Min
Meatballs and Potatoes with Almond Sauce
1 Std.
Suya Beef Skewers
45 Min
Browned Pork Rice
1 Std.
Spicy Beef with Red Peppers
30 Min
Lemongrass Beef Salad
30 Min
Beef Goulash
2 Std. 45 Min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 Std. 10 Min