Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Miso Aubergine
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
white miso (or shiro miso)90 g
-
mirin40 g
-
watersake35 g
-
sugar30 g
-
sesame oil1 ½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)360 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
-
spring onion sliced diagonally1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
670 mg
Białko
4 g
Kalorie
654 kJ /
156 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Beetroot Carpaccio
20 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Tahini and Beetroot Dip
1 godz. 15 min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 godz.
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Basil Pesto
10 min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 godz. 10 min
Pistachio Pesto
10 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min