
Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Miso Aubergine
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
white miso (or shiro miso)90 g
-
mirin40 g
-
sake35 g
-
sugar30 g
-
sesame oil1 ½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)360 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
lemon juice (see tip)30 g
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
-
spring onion sliced diagonally1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
156 kcal /
654 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Sód
670 mg