Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Miso Aubergine
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
white miso (or shiro miso)90 g
-
mirin40 g
-
watersake35 g
-
sugar30 g
-
sesame oil1 ½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)360 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
-
spring onion sliced diagonally1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
670 mg
Białko
4 g
Kalorie
654 kJ /
156 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Bulgur Wheat
35 min
Sautéed Courgettes (200 g)
20 min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 min
Browned Shallots (250 g)
25 min
Masala Hake at 55°C
55 min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 godz.
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Aubergine papeton with tomato coulis
2 godz.
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 godz. 10 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min