Urządzenia i Akcesoria
Easy and Quick Vegetable Pickles
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz.
3 jars
Składniki
-
water950 g
-
coriander seeds1 heaped tsp
-
salt20 g
-
dried bay leaves3
-
fresh thyme3 sprigs
-
fresh rosemary3 sprigs
-
mixed peppercorns1 tsp
-
cauliflower cut in small florets (2-3 cm)180 g
-
carrots sliced (1 cm)90 g
-
broccoli cut in small florets (2-3 cm)90 g
-
lemon juice30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
326 mg
Białko
3 g
Kalorie
225 kJ /
54 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Ginger Biscuits
40 min
Rich Tomato Sauce
30 min
Baked Alaska with Orange Ice Cream and Chocolate Sponge
15 godz. 55 min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 godz.
Cashew Vanilla Coffee
10 min
Butter with Gorgonzola and Roasted Garlic
1 godz. 10 min
Curried Cake with Coriander Chutney
1 godz. 10 min
Orange Curry Dressing
10 min
Spiced Red Wine Pears
45 min
Sesame Seed and Tomato Chutney
1 godz. 10 min
Lemon Chermoula Marinade
15 min
Allergen Free Melted Chocolate
10 min