Urządzenia i Akcesoria
Rosemary Marinade for Beef
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portion
Składniki
-
onions halved (approx. 250 g)3
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves only1 - 2 Tbsp
-
white wine vinegar60 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0 g
Kalorie
418 kJ /
100 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
Brak ocen
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
30 min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 godz.
Mulled Wine
30 min
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 min
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30 min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 min
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Sriracha Sauce
72 godz. 20 min