Urządzenia i Akcesoria
Rosemary Marinade for Beef
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portion
Składniki
-
onions halved (approx. 250 g)3
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves only1 - 2 Tbsp
-
white wine vinegar60 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0 g
Kalorie
418 kJ /
100 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry and Raspberry Jam
20 min
Raspberry Jam
40 min
Sticky Gochujang Marinade
10 min
Creamy Dairy-free Custard
20 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Raspberry Jam
40 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Pizza Dough with a Trio of Toppings
2 godz. 10 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
2 godz. 30 min
Bacon and Herb Gravy
1 godz. 15 min
American Style Blue Cheese Dressing
5 min