![Rosemary Marinade for Beef Rosemary Marinade for Beef](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D2068B63-C742-4E4B-B5AA-9684B65224F1/Derivates/41108397-A15F-481A-A06D-2FEFD8428CAE.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 onions, halved (approx. 250 g)
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 Tbsp fresh rosemary, leaves only
- 60 g white wine vinegar
- 60 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 418 kJ / 100 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Incan Hot Chocolate
40 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45 min
Spicy Pineapple Vinaigrette
5 min
Poppy Seed Snails
2 Std. 30 Min
Mussels with Garlic Sauce
2h 40min
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
20 godz. 45 min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Spring Rolls
40 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Creamy French Dressing
5 min