Urządzenia i Akcesoria
Pears in red wine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
red wine (e.g. Beaujolais or Dolcetto)500 g
-
sugar100 g
-
honey1 tsp
-
cinnamon sticks (approx. 5 g)2
-
cloves3
-
ripe pears peeled, cut in quarters and cores removed800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
853 kJ /
204 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seville Orange Curd
40 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Normandy Apple Flan
1 godz. 25 min
Scandinavian Brunch
Brak ocen
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Choron Sauce
20 min
Roasted Tomato Tart
2 godz.
Versatile chunky soup
50 min
Blueberry and Balsamic Dressing
5 min
Cream of red pepper and ginger soup
50 min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min