Biscuits chocolatés à la farine de châtaigne

Biscuits chocolatés à la farine de châtaigne

4.4 29 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
10 pièces

Składniki

  • 60 g de farine de châtaigne
  • 50 g de poudre de noisette
  • 10 g de cacao en poudre non sucré
  • 5 g de levure chimique
  • ½ c. à café d'extrait de vanille
  • 1 pincée de fleur de sel
  • 30 g de sirop d'agave
  • 10 g d'huile de coco hydrogénée fondue
  • 40 g de lait entier
  • 40 g de pépites de chocolat noir et 15 g pour la finition
  • 10 noix de pécan

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 49 kcal / 203 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...