Gâteau vapeur aux épinards
TM6 TM5 TM31

Gâteau vapeur aux épinards

4.0 (67 ocen)

Składniki

  • 50 g d'huile de tournesol
  • 2 œufs
  • 120 g de miel d'acacia
  • 100 g de farine de blé
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 1 pincée de sel
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 50 g d'épinards frais
  • beurre, pour le moule
  • 500 g d'eau
  • kiwis, coupés en rondelles, pour la finition (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
843.1 kJ / 201.4 kcal
Białko
3.9 g
Węglowodany
25.1 g
Tłuszcz
9 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Błonnik
1.9 g
Sód
216.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy