Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de chocolat noir, en morceaux
- 40 g de noix décortiquées
- 40 g d'amandes émondées
- 130 g de beurre, mou
- 1 œuf
- 1 c. à soupe d'extrait de vanille
- 70 g de sirop d'agave
- 240 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 5 g de levure chimique
- 3 g de bicarbonate de sodium
- 30 g de canneberges déshydratées
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 906 kJ / 217 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Pain au sarrasin et aux graines
2 godz. 35 min
Gâteau petit-déjeuner
40min
Cookies aux fruits secs
50min
Amaretti aux amandes
25min
Brioche aux fruits secs
3 Std. 30 Min
Biscuits aux amandes
35min
Cookies carotte, orange et flocons d'avoine
40min
Cake aux fruits secs
2 godz.
Sablés au citron
1h 40min
Cookies à la frangipane
45 min
Cookies coco, chocolat et noix du Brésil
25min
Muffins choco-noisettes
30 min