Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de semoule de blé dur
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel, et un peu pour la cuisson des pâtes
- 150 g d'eau, et un peu pour la cuisson des pâtes
- 20 g d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1701 kJ / 406 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 5.6 g
Alternatywne przepisy
Pâtes fraîches vertes
1h
Galettes de pommes de terre
45 min
Ravioli, on est lundi !
2h 30min
Bolognaise de soja
40 min
Pâtes fraîches
1h
Sirop de framboise
20 min
Ricotta
16u. 15min
Mayonnaise vegan
15 Min
Schiacciatina
2 godz. 20 min
Primo sale (fromage italien)
14h
Canapés de polenta sans gluten
2h 30min
Pâtes fraîches au basilic
40 min