Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 2 œufs
- 70 g de lait
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 4 tranches de pain de campagne
- 50 g d'amandes effilées
- 50 g de roquette
- 4 tranches fines de jambon cru
- 2 tomates de couleur, coupées en fines rondelles
- 10 g d'herbes aromatiques fraîches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1244.5 kJ / 297.8 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 16.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 798.8 mg
Alternatywne przepisy
Galette bacon et champignons à la crème
50min
Salade de pâtes, carottes, crumble et chèvre
25min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Œufs farcis à la berrichonne
40 min
Salade vosgienne
45 min
Salade de tomates, crème au basilic
25min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min
Croque-monsieur chèvre et pesto de basilic
35min
Galette fourrée jambon-champignons
40 min
Salade de pâtes italienne
35min
Tartines aux comté, parmesan, lardons et roquette
25min