Pain perdu au jambon

Pain perdu au jambon

4.4 75 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 2 œufs
  • 70 g de lait
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre fraîchement moulu
  • 4 tranches de pain de campagne
  • 50 g d'amandes effilées
  • 50 g de roquette
  • 4 tranches fines de jambon cru
  • 2 tomates de couleur, coupées en fines rondelles
  • 10 g d'herbes aromatiques fraîches

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 798.8 mg
Białko 17 g
Kalorie 1244.5 kJ / 297.8 kcal
Tłuszcz 16.3 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 18.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...