Flammekueche aux lardons et champignons

Flammekueche aux lardons et champignons

4.6 149 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 300 g de farine de blé
  • ½ c. à café de sel fin
  • 4 c. à soupe d'huile neutre (colza ou tournesol)
  • 130 g d'eau
  • 100 g d'oignon rouge coupé en quatre
  • 50 g de gruyère en morceaux
  • 100 g de crème fraîche épaisse
  • sel
  • poivre moulu
  • 100 g de champignons frais finement émincés
  • 150 g de lardons en allumettes
  • ciboulette, séchée et ciselée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 545 kcal / 2277 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...