Wersje kompatybilne
Tagliatelle de espárragos verdes con parmesano y trufa
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aceite de tartufo (trufa)
- 10 g de trufa negra fresca
- 200 g de aceite de oliva virgen extra (variedad arbequina)
Tagliatelle de espárragos verdes
- 1 manojo de espárragos verdes gordos
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 30 g de queso parmesano rallado
- 1 trufa negra fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 907 kJ / 217 kcal
- Białko
- 7.59 g
- Węglowodany
- 3.4 g
- Tłuszcz
- 19.21 g
- Błonnik
- 2.12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verduras de primavera al vapor con aliño de tahini
50min
Guiso de setas de primavera
30min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45min
Quinoa germinada con verduras crudivegana
Brak ocen
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1 Std. 30 Min
Broccolini crujiente con salsa de ajos
15 Min
Alcachofas a la romana
50min
Alcachofas al limón
40min
Magret de pato con salsa de soja y mirin
30min
Judías verdes con bacalao y pimientos
50min
Espárragos al vapor con salsa de alcaparras
40min
Espárragos, huevos poché y rabanitos
1h