Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de repollo (limpio y sin tronco) en trozos de aprox. 3-4 cm
- 50 g de mantequilla
- 150 g de dados de beicon
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1000 g de caldo de verduras
- 200 g de queso emmental rallado
- 6 biscotes
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1304 kJ / 312 kcal
- Białko
- 15.24 g
- Węglowodany
- 9.24 g
- Tłuszcz
- 23.78 g
- Błonnik
- 2.42 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45 min
Acelgas con tomate
30 min
Crema de acelgas y piñones
45 min
Sopa armenia de repollo
50min
Acelgas en adobillo
40 min
Sopa de pimiento rojo y calabacín
30 min
Sopa de los hortelanos
30 min
Milhojas de repollo
1 Std. 15 Min
Sopa a la riojana
45 min
Sopa de kale con crujiente de beicon
35min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 min
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1h 30min