Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de aceite de oliva
- 2 chalotas
- 1 diente de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de vino blanco
- 400 g de agua
- 500 g de patata en trozos
- 600 g de salmón fresco sin piel ni espinas (en dados de 4 cm) salpimentados
- 2 cucharadas de alcaparras
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1895 kJ / 453 kcal
- Białko
- 30.6 g
- Węglowodany
- 21.4 g
- Tłuszcz
- 27.25 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo con pimentón y crème fraîche
45min
Muffins de frutos rojos y muffins de plátano y nuez
1 Std. 20 Min
Caldo escocés (Scotch broth)
1 Std.
Marmitako de caballa
50 Min
Fish pie (Reino Unido)
1 Std. 20 Min
Picantones con guiso de verduras, setas de temporada y pera
1 Std.
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35min
Blanqueta de ternera (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min
Estofado de cordero con berenjenas
1 Std.
Sepia con ratatouille
1 Std.
Estofado de marisco con leche de coco (Moqueca de Camarão)
20min
Risotto de salmón e hinojo
25 Min