Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de aceite de oliva
- 2 chalotas
- 1 diente de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de vino blanco
- 400 g de agua
- 500 g de patata en trozos
- 600 g de salmón fresco sin piel ni espinas (en dados de 4 cm) salpimentados
- 2 cucharadas de alcaparras
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1895 kJ / 453 kcal
- Białko
- 30.6 g
- Węglowodany
- 21.4 g
- Tłuszcz
- 27.25 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo con pimentón y crème fraîche
45 min
Sopa de trucha del Órbigo
35 min
Sopa de ave
40 min
Pollo con batatas al curry
30min
Rodaballo en papillote con espárragos
30min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30min
Sopa minestrone
35 min
Salmón con crema de hojas de acelga
30min
Estofado de marisco con leche de coco (Moqueca de Camarão)
20 min
Corvina con ratatouille
45 min
Chucrut marinero (Choucroute de la mer)
35 min
Sopa minestrone con pasta
45 min