Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de hojas de acelgas (solo la parte verde, sin penca)
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pellizcos de sal
- 4 lomos de salmón fresco sin piel ni espinas (aprox. 600 g) salpimentados
- 4 ramitas de perejil fresco
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 400 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1449 kJ / 346 kcal
- Białko
- 31.6 g
- Węglowodany
- 2.3 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de coliflor y brócoli
40min
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30min
Crema de espárragos verdes
40min
Crema de coliflor con sorpresa
45min
Sopa de coliflor con grelos
45min
Ragú de salmón en salsa de alcaparras
50min
Crema de acelgas y piñones
45min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40min
Crema de canónigos. Brócoli con salsa de aceitunas negras
45min
Rollos de acelga con merluza para dos
30min
Crema con espinacas
25 Min
Crema de espárragos verdes con pistachos
30min