
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de crème de coco très froide
- 50 g de mascarpone très froid
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
- 400 g de tofu soyeux égoutté et coupé en morceaux (2-3 cm. Voir "Conseil(s)")
- 30 g de sucre glace maison (facultatif)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 488 kcal / 2029.5 kJ
- Białko
- 15 g
- Tłuszcz
- 33.3 g
- Węglowodany
- 27.8 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 19 g
- Sód
- 151.8 mg