Crème au chocolat à la crème de coco

Crème au chocolat à la crème de coco

3.7 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de crème de coco très froide
  • 50 g de mascarpone très froid
  • 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
  • 200 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
  • 400 g de tofu soyeux égoutté et coupé en morceaux (2-3 cm. Voir "Conseil(s)")
  • 30 g de sucre glace maison (facultatif)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 488 kcal / 2029.5 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 33.3 g
Węglowodany 27.8 g
Błonnik 6.8 g
Tłuszcz nasycony 19 g
Sód 151.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...