Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 15 abricots frais, coupés en morceaux
- 30 g de sirop d'agave
- le jus d'un citron jaune
- 2 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 70 g de beurre mou
- 100 g de lait
- 1 c. à soupe de pâte de pistache
- 150 g de farine de blé
- 50 g de poudre d'amande
- ½ sachet de levure chimique
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1563.4 kJ / 372.9 kcal
- Białko
- 8.6 g
- Węglowodany
- 42.5 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.9 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 133 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte à tarte en 3 ingrédients
50 min
Cake à la banane et noix de macadamia
1 godz. 10 min
Galette des Rois aux pommes et noisettes
1h 40min
Cookies aux fruits secs
50 min
Cake orange-pavot
1h
Cheesecake à la fraise
13h 45min
Muffins crumble aux myrtilles
45 min
Cake pomme et cannelle
55 min
Cake aux fruits secs
2h
Flan aux pommes
50 min
Clafoutis pêche-framboise
50 min
Financiers à la framboise
25 min