Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de fruits secs variés
- 3 œufs (blancs et jaunes séparés)
- 1 pincée de sel
- 100 g de miel
- 100 g de sucre en poudre
- 5 g de poivre de Sichuan
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- coulis de fruits rouges, type cerises ou coulis d'abricots pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1960.5 kJ / 469.3 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 38.7 g
- Tłuszcz
- 30.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.3 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 136 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12h 30min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2 Std. 40 Min
Entremets Passion et mangue
12h 30min
Ananas rôtis, glace à la vanille et chantilly
12h 15min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6h
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12h
Vacherin express
12h 15min
Entremets chocolat, insert framboise
17 Std.
Cheesecake et coulis de fraises
1h 5min
Pannacotta à l’orange
4h 25min
Coulis de fruits
10min
Pavlova aux fruits rouges
4h