Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de blancs d'œufs (5 œufs env.)
- 150 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de farine de blé
- 125 g de poudre d'amande
- 15 g de rhum
- 150 g de sucre roux
- 2 pêches blanches, coupées en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 679.1 kJ / 162.7 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 13.1 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 18.3 g
- Sód
- 4.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Curd à la framboise
15 Min
Clafoutis à la pêche, au mascarpone et au citron vert
1 godz.
Galette des Rois aux pommes et noisettes
1h 40min
Couronne à la pomme et au citron
50min
Madeleines au citron
6小时 40 分钟
Reine de Saba
25min
Financiers à la framboise
25min
Financier aux pommes façon tatin
55 Min
Crumble de fraise
45min
Financiers minute miel et framboises
35 min
Crumbcake framboise-chocolat
1 godz.
Crumble aux pêches et au romarin
45min