Salade de tranches de magret roulées au chèvre

Salade de tranches de magret roulées au chèvre

4.6 27 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • 50 g d'abricots secs coupés en deux
  • 100 g de fromage de chèvre en bûche
  • 70 g de crème liquide 35% m.g.
  • 5 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 30 tranches de magret de canard fumé
  • 30 g d'huile d'olive
  • 30 g d'huile de noix
  • 25 g de vinaigre de cidre
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 300 g de mâche
  • 100 g de cerneaux de noix concassés
  • 200 g de betterave cuite coupée en dés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 465.2 kcal / 1925.8 kJ
Białko 15.5 g
Tłuszcz 39.7 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 11.5 g
Sód 989 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...