Urządzenia i Akcesoria
Panure
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 bocal
Składniki
-
100 g de petits pains, secs et sans gluten, coupés en morceaux (3 cm)100 g de pain sec et sans gluten, coupé en morceaux (3 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
4 g
Kalorie
967 kJ /
231 kcal
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sain et rapide
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Riz au lait et compote de pruneaux
55min
Séré aux herbes
10min
Beignets de filets de perche
1h
Panure
5min
Salade de pommes de terre
1h 5min
Polenta
1h
Steak tartare
30min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Sauce à salade à la française
20min
French dressing raffiné
15min
Milanais
3h
Risotto aux bolets et au brie
35min