Urządzenia i Akcesoria
Panure
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 bocal
Składniki
-
100 g de petits pains, secs et sans gluten, coupés en morceaux (3 cm)100 g de pain sec et sans gluten, coupé en morceaux (3 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
4 g
Kalorie
967 kJ /
231 kcal
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sain et rapide
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Mousse au thon
10 min
Mousse au thon
5 min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10 min
Pesto de basilic
10 min
Panure
5 min
Farfalle asperges, lardons et safran
35 min
Duo de mini-tresses au beurre
2 godz. 10 min
Focaccia aux tomates cerises
2 godz.
Milanais
3 godz.
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Focaccia aux tomates
40 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min