Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de pain, sec et sans gluten, coupé en morceaux (3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 967 kJ / 231 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Milanais
3 Std.
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Sbrinz râpé
5 min
Panure
5 min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Papet vaudois
55 min
Polenta
1 godz.
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Tarte au vin cuit
45min
Sauce à salade à la française
20min
Tresse bernoise
1h 45min