Urządzenia i Akcesoria
Panure
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 bocal
Składniki
-
100 g de petits pains, secs et sans gluten, coupés en morceaux (3 cm)100 g de pain sec et sans gluten, coupé en morceaux (3 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
4 g
Kalorie
967 kJ /
231 kcal
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sain et rapide
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Œufs colorés en jaune
55 min
Œufs colorés en bleu clair
55 min
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Risotto
30 min
Panure
5 min
Papet vaudois
55 min
Polenta
1 godz.
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Meringues de l'Emmental
2 godz. 15 min
Pesto de basilic
10 min
Pain paysan
3 godz.
Tresse bernoise
1 godz. 45 min