Sauce au poivre vert
TM6 TM5

Sauce au poivre vert

2.3 (7 ocen)

Składniki

  • 50 g d'oignons, coupés en deux
  • 20 g de beurre
  • 100 g de vin blanc
  • 40 g de poivre vert en grains, au vinaigre, égoutté
  • ¼ de c. à café de sel
  • 200 g de demi-crème à sauce, 25% de matière grasse

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
688 kJ / 165.6 kcal
Białko
2.7 g
Węglowodany
9.1 g
Tłuszcz
12 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy