Urządzenia i Akcesoria
Sauce au poivre vert
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
50 g d'oignons coupés en deux
-
20 g de beurre
-
100 g de vin blanc
-
40 g de poivre vert en grains, au vinaigre égoutté
-
¼ de c. à café de sel
-
200 g de demi-crème à sauce, 25% de matière grasse
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.7 g
Kalorie
688 kJ /
165.6 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
9.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mousse au thon
5 Min
Sauce béchamel
15 Min
Sauce Hollandaise
15 Min
Mayonnaise à l'ail
10 Min
Steak tartare
30 Min
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min
Sauce cocktail
5 Min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 Min
Sauce moutarde
5 Min
Beurre aux herbes
5 Min
Sauce curry
10 Min
Filet d'agneau en sauce au poivre rose
45 Min