Urządzenia i Akcesoria
Sauce au poivre vert
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
50 g d'oignons coupés en deux
-
20 g de beurre
-
100 g de vin blanc
-
40 g de poivre vert en grains, au vinaigre égoutté
-
¼ de c. à café de sel
-
200 g de demi-crème à sauce, 25% de matière grasse
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.7 g
Kalorie
688 kJ /
165.6 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
9.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mousse au thon
5 min
Sauce moutarde
5 min
Crème brûlée
4 godz. 50 min
Sauce béchamel
15 min
Vermicelles
3 godz. 15 min
Mayonnaise à l'ail
10 min
Steak tartare
30 min
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Sauce curry
10 min
Gnocchi de pommes de terre
1 godz. 15 min
Sauce bolognaise
3 godz. 15 min