Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g de beurre
- 100 g de vin blanc
- 40 g de poivre vert en grains, au vinaigre, égoutté
- ¼ de c. à café de sel
- 200 g de demi-crème à sauce, 25% de matière grasse
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 688 kJ / 165.6 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 9.1 g
- Tłuszcz
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45min
Sauce moutarde
5 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Menu: Longe de porc farcie avec purée panais-carottes et de kouglof mandarine
Brak ocen
Mousse au thon
5 min
Sauce cocktail
5 min
Sauce béchamel
15 Min
Moules à la sauce tomate épicée
45min
Soupe de potiron
35min
Bûche de Noël
2h 45min
Sauce à l'ail
10 min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10 min