Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de sucre
- 1 citron, pelé, ôter la peau blanche et épépiner
- 300 g de mélange de fruits frais, coupés en morceaux si nécessaire
- 1000 g de glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 447 kJ / 107 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Asperges et hollandaise au yogourt
30 min
Crème glacée aux fruits
5min
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35min
Chili con carne
Brak ocen
Salade de poulet au curry (2 portions)
30 min
Galettes à la semoule sucrée
Brak ocen
Sangria glacée (Majorque)
4h 10min
Mousse au thon
5min
Glace au yogourt et à la pêche
20 min
Petits fondants au chocolat accompagnés de sorbet à la mangue et fruit de la passion
4h 15min
Mousse au chocolat noir et caramel
4 godz. 30 min
Sirop de thé froid
25min