Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de sucre
- 1 citron, pelé, ôter la peau blanche et épépiner
- 300 g de mélange de fruits frais, coupés en morceaux si nécessaire
- 1000 g de glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 447 kJ / 107 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème glacée aux fruits
5min
Gâteau aux pommes
50min
Gâteau d'abeilles avec glaçage
1h 25min
Menu : Filets de truite à la crème d'asperges, riz et glace aux fruits
1h
Frappuccino
5min
Glace à la vanille
12hod.
Saumon et sa sauce moutarde à l'aneth
1hod. 30min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10 min
Sauce au curry
5min
Smoothie aux fruits rouges
5min
Houmus
10 min
Crème glacée au chocolat
12hod.