Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
100
g de pain, sec, en morceaux (3 cm)
lub 100 g de petit pain, sec, en morceaux (3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1217 kJ / 291 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 3.6 g
Alternatywne przepisy
Papet vaudois
55min
Rösti bernois
40min
Panure
5 Min
Sbrinz râpé
5 Min
Mousse au thon
5 Min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Sauce à salade à la française
20min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Focaccia aux tomates
40min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Milanais
3 Std.
Pesto de basilic
10min