Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
100
g de pain, sec, en morceaux (3 cm)
lub 100 g de petit pain, sec, en morceaux (3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1217 kJ / 291 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 3.6 g
Alternatywne przepisy
Milanais
3 Std.
Rösti bernois
40min
Risotto
30min
Salade de carottes
15min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45min
Mousse au thon
5min
Papet vaudois
55min
Polenta
1h
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Panure
5min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10min
Sauce à salade à la française
20min