Jambalaya
TM6 TM5 TM31

Jambalaya

4.3 (60 ocen)

Składniki

  • 1 celery stalk, cut into pieces
  • ½ red capsicum, deseeded and cut into halves
  • ½ green capsicum, deseeded and cut into halves
  • 1 carrot, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 30 g olive oil
  • 200 g chorizo, cut into slices (5 mm)
  • ¼ - ½ tsp cayenne pepper
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 tsp dried oregano
  • 200 g quinoa
  • 450 g water
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 400 g raw prawns, peeled and deveined
  • 1 sweet corn cob, kernels only (approx. 130 g)
  • fresh parsley, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2401.5 kJ / 571.8 kcal
Białko
40.5 g
Węglowodany
44.7 g
Tłuszcz
23.5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Błonnik
11.5 g
Sód
1179.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy