![Salmon niçoise salad Salmon niçoise salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4FF1991E-CA4A-4BF6-8D08-7A834C8F05F9/Derivates/7933656B-9C99-417C-B3F1-5E8BF1328B0F.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water, plus extra cold water for soaking
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 400 g new baby potatoes, unpeeled and cut into quarters
- 4 whole eggs, washed (see Tips)
- 4 skinless salmon fillets (approx. 800 g)
- olive oil, for drizzling
- ground black pepper, to season
- 200 g fresh green beans, trimmed and cut into halves (approx. 5 cm)
- 1 eschalot
- 4 anchovy fillets
- ½ tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 20 g olive oil
- 100 g cherry tomatoes, ripe, cut into halves
- 40 g pitted black olives
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2793.6 kJ / 665.1 kcal
- Białko
- 54.2 g
- Węglowodany
- 15.9 g
- Tłuszcz
- 42 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.4 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Sód
- 1653.4 mg
Alternatywne przepisy
Oysters with lime granita
5 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min