Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water, plus extra cold water for soaking
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 400 g new baby potatoes, unpeeled and cut into quarters
- 4 whole eggs, washed (see Tips)
- 4 skinless salmon fillets (approx. 800 g)
- olive oil, for drizzling
- ground black pepper, to season
- 200 g fresh green beans, trimmed and cut into halves (approx. 5 cm)
- 1 eschalot
- 4 anchovy fillets
- ½ tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 20 g olive oil
- 100 g cherry tomatoes, ripe, cut into halves
- 40 g pitted black olives
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2793.6 kJ / 665.1 kcal
- Białko
- 54.2 g
- Węglowodany
- 15.9 g
- Tłuszcz
- 42 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.4 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Sód
- 1653.4 mg
Alternatywne przepisy
White fish and lemon risotto
30min
Miso salmon broth
40min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 godz. 15 min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 godz.
Superfood salmon salad
1h 5min
Salmon rice bowl (gut health)
45min
Asparagus and broad bean salad
25min
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min
Steamed greens with lemon feta
20min
Mixed tomato and labne salad
24h 20 min