Urządzenia i Akcesoria
Gobi masala
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander leaves only (optional)8 sprigs
-
brown onion cut into quarters1
-
ghee (see Tips)2 tbsp
-
piece fresh ginger peeled and cut into matchsticks2 ½ cm
-
tomatoes cut into pieces (1 cm)2
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
garam masala (see Tips)1 tsp
-
cauliflower cut into pieces (4-5 cm)450 g
-
sea salt1 tsp
-
hot water100 g
-
pouring (whipping) cream20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
624.3 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
643.3 kJ /
153 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Amritsari dal
26 godz.
Paneer makhani
45 min
Sambhar
1 godz. 30 min
Bombay aloo
40 min
Rajma (kidney bean curry)
45 min
Rogani kumbh
45 min
Avial (vegetables in yoghurt)
30 min
Tarka dal
30 min
Chhole (chickpea curry)
35 min
Sabji (vegetable) curry
30 min
Baingan ka bharta
1 godz. 20 min
Carrot halwa
1 godz. 5 min