Urządzenia i Akcesoria
Chicken Waldorf salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Chicken
-
hot water500 g
-
chicken breasts cut into slices (1 cm thickness)500 g
-
dried tarragon1 tsp
-
olive oil for drizzling
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Waldorf salad
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
lemon juice20 g
-
sour cream60 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
watercress1 bunch
-
fresh pineapple peeled, cored, quartered and cut into thin slices (see Tips)½
-
celery stalks cut into thin slices2
-
red apple unpeeled, cored and cut into thin slices1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
-
orange peeled and segmented (optional)1
-
walnuts broken into pieces (optional)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
572.4 mg
Białko
31.9 g
Kalorie
2306.5 kJ /
549.2 kcal
Tłuszcz
38.3 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 godz. 15 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Layered lamb curry
1 godz.
Cobb salad with buttermilk dressing
1 godz.
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Ricotta and polenta chips
2 godz. 20 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 godz. 15 min
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Steamed greens with lemon feta
20 min