Wersje kompatybilne
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
75
g apple unpeeled, cored, cut into
wedges to fit through feeder tube - 325 g zucchini unpeeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube, deseeded
- 400 g carrot peeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube
Sauce
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 60 g walnuts
- 40 g leek
- 35 g olive oil
- 200 g broccoli, cut into florets
- 1 tsp sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 40 g dry white wine
- 90 g water
- ¼ tsp Vegetable stock paste
- 2 garlic cloves, unpeeled
- ½ tsp nutmeg
- 80 g pouring (whipping) cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3214.2 kJ / 768.2 kcal
- Białko
- 19.9 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 58.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.1 g
- Błonnik
- 13.5 g
- Sód
- 1518.3 mg
Alternatywne przepisy
Creamy miso mushroom udon
45 min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1h
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
4h 40min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 Std. 20 Min
Meatloaf
1h 20 min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Apricot Chicken
35min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1 godz. 45 min
Delicious lemon pudding
55 min