![Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6) Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/561168ffde245537daf28ff79c305643/Derivates/d867eafae0fd690dd59d03b2e5382fcc6e008cc3.jpg)
Wersje kompatybilne
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
75
g apple unpeeled, cored, cut into
wedges to fit through feeder tube - 325 g zucchini unpeeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube, deseeded
- 400 g carrot peeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube
Sauce
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 60 g walnuts
- 40 g leek
- 35 g olive oil
- 200 g broccoli, cut into florets
- 1 tsp sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 40 g dry white wine
- 90 g water
- ¼ tsp Vegetable stock paste
- 2 garlic cloves, unpeeled
- ½ tsp nutmeg
- 80 g pouring (whipping) cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3214.2 kJ / 768.2 kcal
- Białko
- 19.9 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 58.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.1 g
- Błonnik
- 13.5 g
- Sód
- 1518.3 mg
Alternatywne przepisy
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24 godz. 40 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 Min
Vegetable trimming stock
2h
Nut butter dressing
5 Min
Pumpkin leaf stew with prawns (M'boa com xima)
55min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 Std. 30 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Creamy vegetable rice
25 Min
Mushroom and kale risotto
55min