Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
TM6

Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)

4.3 (10 ocen)

Składniki

  • 75 g apple unpeeled, cored, cut into
    wedges to fit through feeder tube
  • 325 g zucchini unpeeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube, deseeded
  • 400 g carrot peeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube

Sauce

  • 40 g Parmesan cheese, cut into pieces
  • 60 g walnuts
  • 40 g leek
  • 35 g olive oil
  • 200 g broccoli, cut into florets
  • 1 tsp sea salt, plus extra to taste
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 40 g dry white wine
  • 90 g water
  • ¼ tsp Vegetable stock paste
  • 2 garlic cloves, unpeeled
  • ½ tsp nutmeg
  • 80 g pouring (whipping) cream

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3214.2 kJ / 768.2 kcal
Białko
19.9 g
Węglowodany
47 g
Tłuszcz
58.5 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Błonnik
13.5 g
Sód
1518.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy