Urządzenia i Akcesoria
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Green miso dressing
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
spring onions/green onions trimmed and cut into thirds2
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
fresh coriander leaves and stems60 g
-
shiro (white) miso paste2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice60 g
Chicken salad
-
water1500 g
-
chicken breasts cut into 8 pieces400 g
-
asparagus trimmed, halved lengthways and cut into halves340 g
-
snow peas trimmed and julienned250 g
-
frozen shelled edamame beans thawed120 g
-
dried soba noodles180 g
-
Lebanese cucumbers trimmed, cut into halves and thinly sliced2
-
spring onion/green onion thinly sliced1
-
lemon cut into cheeks, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
862.5 mg
Białko
38.3 g
Kalorie
1752.5 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
11.3 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
43.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Hoisin pork bowl
45 min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 godz. 45 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Marinated chicken with salsa
40 min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 min