Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 brin de persil plat frais
- 250 g de chair de crabe frais
- 20 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 4 tranches de pain de mie blanc, coupées en morceaux
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de farine de blé
- 1 œuf, battu
- 100 g de chapelure
- 20 g d'huile d'olive, pour la cuisson
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1606 kJ / 381 kcal
- Białko
- 21.5 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 11.3 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brochette tricolore de saumon
30 min
Eclairs mimosa au jambon sec
1h 15min
Galette des rois poire-chocolat
1h 40min
Terrine de chèvre aux olives
3sa 20 dk
Chili con carne
1h 15min
Verrines bretonnes au lait ribot
30 min
Eclairs guacamole et crabe
1 godz. 10 min
Bricks au crabe
45 min
Ramequins de poisson créole
30 min
Crumble au chocolat blanc, mangue et citron vert
2h 50min
Roulé au fromage et au jambon
40 min
Cake au crabe
55 min