Aumônières de petits légumes

Aumônières de petits légumes

4.4 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • 200 g de carottes nouvelles coupées en tronçons
  • 100 g de navet de printemps coupé en deux
  • 50 g d'oignon nouveau
  • 300 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 200 g de petits pois frais écossés
    200 g de petits pois surgelés
  • 30 g de beurre doux
  • 8 feuilles de brick
  • 6 brins de ciboulette fraîche et un récipient d'eau froide
  • 50 g de crème fraîche légère
  • 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 172 kcal / 718 kJ
Białko 4.7 g
Tłuszcz 6.7 g
Węglowodany 23 g
Błonnik 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...