Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de carottes nouvelles, coupées en tronçons
- 100 g de navet de printemps, coupé en deux
- 50 g d'oignon nouveau
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
-
200
g de petits pois frais, écossés
lub 200 g de petits pois surgelés - 30 g de beurre doux
- 8 feuilles de brick
- 6 brins de ciboulette fraîche, et un récipient d'eau froide
- 50 g de crème fraîche légère
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 718 kJ / 172 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carré feuilleté aux champignons
1sa 45 dk
Rouleaux fromage de chèvre-crevette
40min
Ballotine comme un macaron
25min
Galettes de pommes de terre
45min
Lasagne aux légumes
1 godz.
Choux à la mousse de petits pois
4h
Pizza à la betterave
1 Std. 30 Min
Eclairs guacamole et crabe
1sa 10 dk
Tartine végétarienne
40min
Quiche aux oignons, panais et au camembert
1 godz.
Cake printanier
40min
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1h 15min