
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1700 g d'eau
- 250 g de nouilles chinoises sèches aux œufs
- 150 g d'oignons coupés en deux
- 10 g de gingembre frais
-
1
piment frais épépiné
lub 1 piment rouge épépiné - 15 g d'huile d'olive
- 20 g de beurre demi-sel
- 600 g d'échine de porc, désossée et détaillée en cubes (2 cm env.)
- 1 c. à soupe de miel
- 60 g de vinaigre de vin
- 100 g de vin doux
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 150 g d'abricots secs dénoyautés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 492 kcal / 2055 kJ
- Białko
- 24.8 g
- Tłuszcz
- 21.8 g
- Węglowodany
- 44.8 g
- Błonnik
- 5.7 g