Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1700 g d'eau
- 250 g de nouilles chinoises sèches aux œufs
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 10 g de gingembre frais
-
1
piment frais, épépiné
lub 1 piment rouge en conserve, épépiné - 15 g d'huile d'olive
- 20 g de beurre demi-sel
- 600 g d'échine de porc, désossée et détaillée en cubes (2 cm env.)
- 1 c. à soupe de miel
- 60 g de vinaigre de vin
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin doux
- 150 g d'abricots secs dénoyautés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2055 kJ / 492 kcal
- Białko
- 24.8 g
- Węglowodany
- 44.8 g
- Tłuszcz
- 21.8 g
- Błonnik
- 5.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mijoté de porc au paprika
40min
Colombo de porc
1h 15 min
Sauté de porc à l'orange
1h
Porc au sucre
45min
Poulet à la pékinoise
45min
Colombo de porc
1h 20 min
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25 min
Sauté de porc au cidre
1h
Porc aigre-doux
45min
Echine au caramel, riz parfumé
1h 15 min
Rougail saucisse
50min
Sauté de porc au curry
1h