Raviolis pékinois au porc, champignons noirs et poireaux

Raviolis pékinois au porc, champignons noirs et poireaux

4.5 56 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 30 g de champignons noirs déshydratés
  • 250 g d'échine de porc, désossée en dés de 2 cm
  • 150 g de poireau en morceaux
  • 2 gousses d'ail
  • 2 cm de gingembre frais
  • 1 c. à café de sucre en poudre
  • 1 c. à soupe d'huile de sésame
  • 1 c. à soupe de sauce de soja et un peu pour servir
  • 25 feuilles de pâte à ravioli
  • 1 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 500 g d'eau

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 323 kcal / 1353 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...