Urządzenia i Akcesoria
Curry lamb soup (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
dried green split peas100 g
-
water to soak
-
canned whole peeled tomatoes400 g
-
coconut milk400 g
-
Indian curry paste (see Tips)150 g
-
lamb shanks cut into pieces (3-4 cm - see Tips)800 g
-
sea salt1 tsp
-
potato peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2050.9 mg
Białko
48.1 g
Kalorie
3378.9 kJ /
804.5 kcal
Tłuszcz
55.9 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
25.6 g
Węglowodany
25.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Lamb biryani with vegetable curry
1 godz. 30 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3 godz. 5 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1 godz. 50 min
Caramel puddings
2 godz. 40 min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Sambal oelek
20 min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 godz. 45 min
Portuguese-style custard tarts
40 min