Urządzenia i Akcesoria
Curry lamb soup (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
dried green split peas100 g
-
water to soak
-
canned whole peeled tomatoes400 g
-
coconut milk400 g
-
Indian curry paste (see Tips)150 g
-
lamb shanks cut into pieces (3-4 cm - see Tips)800 g
-
sea salt1 tsp
-
potato peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2050.9 mg
Białko
48.1 g
Kalorie
3378.9 kJ /
804.5 kcal
Tłuszcz
55.9 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
25.6 g
Węglowodany
25.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nasi goreng
40min
Chicken Korma (Cashew Chicken)
25min
JJ's curry powder
30min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter)
15min
Prep-ahead layered chicken, eggs and salmon
25min
Easy mac and cheese
40min
Piccalilli
720h 35min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2h
Nasi lemak (coconut rice)
20min
Lamb tikka with spicy eggplant
40min
Kimchi chicken
35min
Harlequin custard
10min