Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- ½ bunch fresh chives, cut into thirds
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 200 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 80 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 130 g unsalted butter
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme, leaves only
- 50 g plain flour
- 100 g white wine
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (2 cm)
- 500 g fish stock
- 100 g pouring (whipping) cream
- 200 g firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- Tabasco® sauce, to taste (optional)
- 150 g large raw prawns, peeled and deveined
- 150 g scallops
- 100 g smoked salmon, cut into pieces
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2503.9 kJ / 596.2 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 24.5 g
- Tłuszcz
- 40.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.2 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 1558.6 mg
Alternatywne przepisy
Garlic prawns
25min
Chicken and prawn noodles
30min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Seafood and corn chowder
40min
Hearty seafood chowder
45min
Pork with black bean sauce
30min
Mussels in coconut milk
25min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Prawn and saffron risotto
30min