![Hearty seafood chowder Hearty seafood chowder](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6339458D-BF29-497E-AE74-C625ABFA5295/Derivates/91985B58-6FBA-46BF-AE71-902860855B2C.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- ½ bunch fresh chives, cut into thirds
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 200 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 80 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 130 g unsalted butter
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme, leaves only
- 50 g plain flour
- 100 g white wine
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (2 cm)
- 500 g fish stock
- 100 g pouring (whipping) cream
- 200 g firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- Tabasco® sauce, to taste (optional)
- 150 g large raw prawns, peeled and deveined
- 150 g scallops
- 100 g smoked salmon, cut into pieces
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2503.9 kJ / 596.2 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 24.5 g
- Tłuszcz
- 40.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.2 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 1558.6 mg
Alternatywne przepisy
Hearty seafood chowder
45min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 godz. 5 min
Salmon and fennel risotto
30min
White fish and lemon risotto
30min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Salmon niçoise salad
35 Min
Seafood and corn chowder
40p
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Mini pad Thai frittatas
40p
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min
Prawn and saffron risotto
30min