Urządzenia i Akcesoria
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Jackfruit filling
-
garlic clove1
-
eschalots cut into halves3
-
peanut oil2 tsp
-
canned jackfruit in brine drained (approx. 300 g after draining - see Tips)1
-
Chinese five spice½ tsp
-
hoi sin sauce50 g
-
tamari1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
tomato paste1 tbsp
-
Sriracha sauce2 tsp
-
arrowroot starch1 tsp
Vegetables
-
baby cos lettuce washed and dried (1-2 lettuce hearts - halved to fit through feeder tube)160 g
-
Lebanese cucumber unpeeled, ends removed1
-
carrot trimmed and peeled1
Assembly
-
rice paper roll wrappers12 sheets
-
rice vermicelli noodles100 g
-
fresh basil leaves only, cut into strips3 sprigs
-
fresh mint leaves only, cut into strips3 sprigs
-
fresh bean sprouts (optional)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
632.9 mg
Białko
6 g
Kalorie
1507.5 kJ /
360.3 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
79.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin tahini smash
40 min
Boiled pasta
20 min
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
24 godz. 40 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
40 min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 40 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1 godz. 40 min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35 min
Pizza Bianca
40 min
Fruity dream
10 min
Milk chocolate hazelnut spread
15 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min