Urządzenia i Akcesoria
Prawn and mushroom crepes
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
Chilli sauce
-
garlic clove1
-
long red chilli deseeded1
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces (2 cm)1 stalk
-
palm sugar2 tsp
-
fish sauce40 g
-
lime juice (approx. 2 limes)40 g
-
rice wine vinegar2 tbsp
Crepe batter
-
plain flour125 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
salt½ tsp
-
coconut milk250 g
-
egg1
-
water120 g
-
oil for frying
Prawn filling
-
garlic clove1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters3
-
sesame oil1 tbsp
-
water60 g
-
fresh shiitake mushrooms cut into thin slices (approx. 5 mm)100 g
-
raw prawns (approx. 24 prawns)250 g
-
salt1 pinch
-
fresh ground black pepper1 pinch
-
bean sprouts100 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
690.9 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
779.1 kJ /
185.5 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Chicken cacciatore
50 min
Butter chicken
55 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min
Beef rendang
1 godz. 55 min
Meat stock paste
45 min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
Chicken à la king
40 min
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Garlic prawns
25 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min