Urządzenia i Akcesoria
Madurese chicken satay
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Chicken Satay
-
skinless, boneless chicken thighs cut in cubes (2 cm)800 g
-
Indonesian white spice paste room temperature70 g
-
kecap manis80 g
-
Chicken stock paste½ tsp
-
sea salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste¼ tsp
Peanut Sauce
-
roasted unsalted peanuts120 g
-
Indonesian white spice paste room temperature50 g
-
curly red chilli cut in halves25 g
-
vegetable oil25 g
-
palm sugar20 g
-
kecap manis35 g
-
white sugar10 g
-
makrut lime leaves cut in thin slices5 g
-
water500 g
-
Chicken stock paste½ tsp
-
sea salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste½ tsp
-
kecap manis to serve
-
freshly squeezed lime juice to serve
-
fried shallots to serve30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2404.7 mg
Białko
50.2 g
Kalorie
2539.4 kJ /
606.9 kcal
Tłuszcz
34.6 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
26.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Rendang
1 godz. 35 min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Indonesian white spice paste
35 min
Spiced meatball soup (Bakso)
2 godz. 25 min
Madurese Chicken Satay
1 godz. 30 min
Soto Betawi (Beef Coconut Soup)
Brak ocen
Korean fried chicken
4 godz.
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 godz. 45 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min