Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinade
- 3 garlic cloves
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 1 tsp Chinese five spice
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 30 g rice wine vinegar
- 30 g soy sauce
- 20 g honey
- 30 g hoi sin sauce
- 20 g sesame oil
- 30 g kecap manis
- 400 g pork loin steaks, cut into cubes (approx. 3 cm)
Steamed pancakes
- 170 g water
- 50 g sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 300 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp baking powder
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- 30 g sesame oil
Quick pickled cucumber
- 100 g rice wine vinegar
- 25 g sugar
- ¼ tsp sea salt
- 2 Lebanese cucumbers, cut into halves and peeled into ribbons
Steaming and assembly
- 1000 g water
- 2 fresh long red chillies, deseeded and cut into thin slices, to serve
- hoi sin sauce, to serve
- 20 g Sriracha sauce (optional) (see Tips)
- fresh coriander, leaves only, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 408 kJ / 97 kcal
- Białko
- 5.349 g
- Węglowodany
- 12.962 g
- Tłuszcz
- 2.529 g
- Błonnik
- 0.794 g
Alternatywne przepisy
Thai-style grilled pork skewers
7u. 25min
Meatballs with Romesco sauce
1 Std. 40 Min
Gozleme
1 Std. 40 Min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35 min
Cobb salad with buttermilk dressing
1h
Saffron arancini
25u. 25min
Bagels with bacon jam and egg
3h 20min
Spinach and chorizo filo pies
45min
Hash browns with chive cottage cheese
1 Std. 15 Min
Teriyaki salmon bao
1 Std. 50 Min
Cha gio (spring rolls)
55 min
Meatball subs
55 min