Urządzenia i Akcesoria
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 28 godz. 20 min
24 portions
Składniki
Marinade
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled3 cm
-
Chinese five spice1 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
rice wine vinegar30 g
-
soy sauce30 g
-
honey20 g
-
hoi sin sauce30 g
-
sesame oil20 g
-
kecap manis30 g
-
pork loin steaks cut into cubes (approx. 3 cm)400 g
Steamed pancakes
-
water170 g
-
sugar50 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust300 g
-
sea salt1 tsp
-
baking powder¼ tsp
-
bicarbonate of soda¼ tsp
-
sesame oil30 g
Quick pickled cucumber
-
rice wine vinegar100 g
-
sugar25 g
-
sea salt¼ tsp
-
Lebanese cucumbers cut into halves and peeled into ribbons2
Steaming and assembly
-
water1000 g
-
fresh long red chillies deseeded and cut into thin slices, to serve2
-
hoi sin sauce to serve
-
Sriracha sauce (optional) (see Tips)20 g
-
fresh coriander leaves only, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.349 g
Kalorie
408 kJ /
97 kcal
Tłuszcz
2.529 g
Błonnik
0.794 g
Węglowodany
12.962 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wonton soup
1h
Pork san choy bau
25min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1h
Teriyaki salmon bao
1h 50min
Cha gio (spring rolls)
55min
Damper with golden syrup butter
40min
Vietnamese mixed meat pho
1h 50min
Aussie damper
45min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Pikelets
35min