Urządzenia i Akcesoria
Curry lamb soup (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
dried green split peas100 g
-
water to soak
-
canned whole peeled tomatoes400 g
-
coconut milk400 g
-
Indian curry paste (see Tips)150 g
-
lamb shanks cut into pieces (3-4 cm - see Tips)800 g
-
sea salt1 tsp
-
potato peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2050.9 mg
Białko
48 g
Kalorie
3378.9 kJ /
804.5 kcal
Tłuszcz
55.9 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
25.6 g
Węglowodany
25.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bolognese sauce
40 min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Thai-style fish cakes
30 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4 godz. 20 min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2 godz.
Quick fix noodles
15 min
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
Lamb korma
4 godz.
Asian-style pork noodles
1 godz.
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
40 min