Urządzenia i Akcesoria
Prawn and saffron risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
water lukewarm560 g
-
saffron threads½ tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters4
-
garlic cloves2
-
olive oil2 tbsp
-
Arborio rice180 g
-
dry sherry80 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste, plus extra to serve1 pinch
-
raw prawns shelled and cleaned200 g
-
lemon zest only, finely grated, no white pith½
-
butter (optional)2 - 3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
647.1 mg
Białko
20.5 g
Kalorie
2620.4 kJ /
626.3 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
81.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Burgundy
1h 45min
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Spiced red wine pears
45min
Chicken cacciatore
50min
Chilli con carne
45min
Prawn saganaki with feta
35min
Salmon and fennel risotto
30min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Asparagus risotto
40min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Classic mushroom risotto
30min