
Urządzenia i Akcesoria
Prawn and saffron risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
water lukewarm560 g
-
saffron threads½ tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters4
-
garlic cloves2
-
olive oil2 tbsp
-
Arborio rice180 g
-
dry sherry80 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste, plus extra to serve1 pinch
-
raw prawns shelled and cleaned200 g
-
lemon zest only, finely grated, no white pith½
-
butter (optional)2 - 3 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
626.3 kcal /
2620.4 kJ
Białko
20.5 g
Tłuszcz
18.8 g
Węglowodany
81.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Sód
647.1 mg