Urządzenia i Akcesoria
Prawn and saffron risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
water lukewarm560 g
-
saffron threads½ tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters4
-
garlic cloves2
-
olive oil2 tbsp
-
Arborio rice180 g
-
dry sherry80 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste, plus extra to serve1 pinch
-
raw prawns shelled and cleaned200 g
-
lemon zest only, finely grated, no white pith½
-
butter (optional)2 - 3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
647.1 mg
Białko
20.5 g
Kalorie
2620.4 kJ /
626.3 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
81.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
White fish and lemon risotto
30 min
Spiced red wine pears
45 min
Crab linguine
30 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Milanese risotto
25 min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 min
Salmon niçoise salad
35 min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Classic mushroom risotto
30 min