
Urządzenia i Akcesoria
Chunky mixed vegetable soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 - 25 g
-
mixed vegetables (e.g. onions, shallots, leek), cut into pieces (2 cm)100 - 150 g
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celery, parsnips), cut into pieces (2 cm)350 - 400 g
-
mixed frozen vegetables or frozen peas (optional)50 g
-
water700 - 800 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt½ - 1 tsp
-
dried pasta of choice60 - 80 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
190.7 kcal /
800.8 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
25.1 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Sód
801.1 mg