Chunky mixed vegetable soup
TM6

Chunky mixed vegetable soup

4.3 (69 ocen)

Składniki

  • 20 - 25 g olive oil
  • 100 - 150 g mixed vegetables (e.g. onions, shallots, leek), cut into pieces (2 cm)
  • 350 - 400 g mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celery, parsnips), cut into pieces (2 cm)
  • 50 g mixed frozen vegetables or frozen peas (optional)
  • 700 - 800 g water
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • ½ - 1 tsp salt
  • 60 - 80 g dried pasta of choice

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
800.8 kJ / 190.7 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
25.1 g
Tłuszcz
7 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Błonnik
4.2 g
Sód
801.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy