Urządzenia i Akcesoria
Pork meatballs with couscous
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Meatballs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
lemon zest only, no white pith½
-
dried chilli flakes (optional)½ tsp
-
dried oregano2 tsp
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
bread of choice, cut into pieces60 g
-
prosciutto cut into pieces4 slices
-
brown onion cut into halves½
-
garlic clove1
-
pork mince500 g
-
egg1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
olive oil for greasing
Tomato sauce
-
tasty cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
garlic clove1
-
brown onion cut into halves50 - 80 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
canned crushed tomatoes800 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Herbed couscous
-
couscous400 g
-
boiling water400 g
-
lemon juice only½
-
salted butter1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1478.4 mg
Białko
41.3 g
Kalorie
2953.8 kJ /
703.3 kcal
Tłuszcz
32.1 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
13.1 g
Węglowodany
59.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Beef stroganoff
35 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Pastitsio
1 Std. 30 Min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Harissa lamb with green couscous
40 Min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min
Apricot chicken risotto
30 Min