Turmeric cauliflower soup (Post-natal)

Turmeric cauliflower soup (Post-natal)

4.3 91 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • extra virgin olive oil plus 1-2 tablespoons extra for frying
    20 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • leek (approx. 160 g), white part only, cut into slices
    1
  • potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (3-5 cm)
    2
  • ground turmeric (see Tips)
    1 tsp
  • ground coriander
    ½ tsp
  • ground cumin
    ¼ tsp
  • ground chilli (optional)
    ¼ tsp
  • cauliflower broken into small florets
    500 g
  • liquid chicken stock (see Tips)
    800 g
  • salt to taste (see Tips)
    ¼ tsp
  • ground black pepper to taste
    2 pinches
  • brown onion cut into thin slices, for garnishing
    1
  • cashews for garnishing
    40 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 271 kcal / 1138.4 kJ
Białko 11.9 g
Tłuszcz 17.2 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 7.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...