Urządzenia i Akcesoria
Falafel with beetroot hommus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
10 portions
Składniki
Beetroot hommus
-
garlic clove1
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
lemon juice (approx. 1-2 lemons)50 g
-
tahini1 tbsp
-
raw beetroot peeled and cut into quarters½ - 1
-
extra virgin olive oil20 g
-
ground cumin (optional)1 tsp
-
water1 tbsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground paprika for sprinkling1 pinch
Falafel
-
garlic clove1
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
spelt flour1 tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
180.2 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
406.6 kJ /
96.8 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sundried tomato hommus with crackers
1 godz. 15 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Vegetarian chilli
35 min
Hommus
15 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min
Black tahini and beetroot hommus
1 godz. 10 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Traditional hommus
25 godz. 5 min
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min